E-mail: voresglrye@gmail.com
eller via kontaktformularen længere nede på siden.

MØD OS PÅ

Om foreningen Gl. Rye Fælleshus

Foreningens formål er at skabe et sted hvor man kan mødes uformelt, på tværs af alder, social- og kulturel baggrund.  Dette skal medvirke til at styrke sammenhængskraften i landsbyen Gl. Rye og omegn og skabe nye relationer mellem borgerne. Foreningen vil understøtte brugerdrevne arrangementer, så som månedlige fællesspisninger, kreative workshops, kulturelle arrangementer og eventuelle spontant opståede aktiviteter.
Foreningen vil medvirke til at synliggøre byens kulturelle og kreative ressourcer og facilitere innovative initiativer og projekter, der er til gavn for byens borgere og lokalområdet.
Det sociale liv og medlemmernes fælles virke og ansvar er udgangspunkt for foreningens drift.

Bliv frivillig i foreningen

Har du ind imellem lyst til at yde noget frivilligt arbejde i foreningen Gl. Rye Fælleshus, så meld dig ind i Arbejdsgruppen på Face Book KLIK HER eller send en mail/kontaktformular. Når der er brug for frivillige vil der blive sendt en forespørgsel ud til samtlige frivillige og du kan byde ind hvis du har lyst. Som frivillig har du selvfølgelig gratis adgang til betalbare arrangementer.

Kontakt formular til Gl. Rye Fælleshus