En fin aften med Anette Kristine Poulsen fra Beautyspace.dk

Torsdag den 31. marts 2016, havde Fælleshuset besøg i sofaen af en veloplagt Anette Kristine Poulsen til en snak om skønhed. Det stod hurtigt klart, at Anette ved hvad hun taler om og at hun i den grad brænder for at dele det hun ved med andre - hold da op!
Det var også et veloplagt publikum, som ivrigt spurgte Anette om alt muligt og som villigt gav deres egne erfaringer videre til både Anette og hinanden.
Noget af det Anette taler meget om, er at vi skal stoppe anti age hysteriet og i stedet for nære vores hud på bedste vis, bla. med en blanding af ingredienser, lige fra A-vitamin til frugtsyre, solbeskyttelsesfiltre og antioxidantrig fugtmætning og en enkelt træningsmetode- Du kan følge Anettes tips og gode råd på hendes Blog Beautyspace.dk

Rigtig meget af det der blev talt om torsdag aften, kan man læse mere om i Anettes bog "Superhud" eller på Beautyspace.dk hvor Anette blogger om alt det hun undersøger og ved.
Du kan også møde Anette på TV2 GO hvor hun er fast skønhedsekspert, samt i Børsen og Elle hvor hun skriver om skønhed og hudpleje.

Tusind tak til Anette og publikum for en rigtig fin aften.

HUSK næste arrangement er med Håndlæser Malene Kraft, fredag den 20. maj 2016.